Koningin Wilhelminaplein 13

1062 HH Amsterdam

Details

Address Koningin Wilhelminaplein 13
1062 HH Amsterdam
Rental price € 249 per maand
Status Beschikbaar
Surface 225 m²
Units from 5 m²
Main destination Kantoorruimte
Location In woonwijk
Highway op minder dan 500 m
Construction year 1968
Energy label A

Description

OBJECT:
Het World Fashion Centre is gelegen aan het Koningin Wilhelminaplein 13 te Amsterdam en zal de aankomende jaren worden getransformeerd tot een hotspot op de Westas. Het gebouw opende in 1968 voor het eerst zijn deuren en is sindsdien een inspirerende locatie geweest voor creatieve professionals. Doordat het World Fashion Centre een
bruisende locatie is in Amsterdam, waar veel bedrijven en ondernemers samen komen, worden er maandelijkse meerdere events en workshops georganiseerd. Als ondernemer kun je hier gebruik van maken en hierdoor naast het ondernemen ook actief aan netwerk kunt blijven werken.

Breed mode-aanbod, van ontwerper tot groothandel en meer dan 300 bedrijven die samenkomen in een innovatieve tech & fashion omgeving. De centrale locatie en de gevestigde namen in het World Fashion Centre zorgen voor een grote aantrekkingskracht waar ook u voordeel van kunt hebben. En dat midden in het meest groene, urban en opkomende stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en tevens direct gelegen naast de A10 en Station Lelylaan.

OPPERVLAKTE:
Young. Offices biedt binnen het WFC de mogelijkheid tot het huren van de gehele kantoorruimte of een zelfstandige kantoorunit vanaf ca. 25 m² en daarnaast het huren van één of meerdere werkplekken aan. Binnen dit kantoorconcept van in totaal ca. 225 m², bieden wij naast de mogelijkheid tot het huren van de gehele kantoorruimte, 2 zelfstandige kantoorunits en 18 werkplekken aan.

Als bedrijf of ondernemer kun je hier één of meerdere werkplekken huren en hierbij gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten, zoals snel internet, koffie, thee en scan- en kopieerfaciliteiten. Daarnaast leent de ruimte zich er goed voor om meetings en events te organiseren.

Kortom door het huren van binnen ons concept, heb je de beschikking over een volwaardige kantoorruimte met alle faciliteiten die daarbij horen en kun je tevens samenwerken met collega-ondernemers.

PARKEREN:
De parkeergarage van WFC Amsterdam is nagenoeg geheel overdekt en direct verbonden met het hoofdgebouw. Onze parkeergarage is 24/7 geopend en heeft 850 parkeerplaatsen verdeeld over 5 parkeerdekken. Als huurder van een ruimte in WFC Amsterdam kunt uw een vaste parkeerplaats huren.

HUURPRIJZEN:
1 werkplek > € 249,- per maand
2-10 werkplekken > € 1.295,- per maand (gemeubileerd)
17-18 werkplekken > € 4.995,- per maand (gemeubileerd)

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU:
- Algemene ruimte:
- Airconditioning;
- Lift;
- Verwarming;
- Pantry;
- Toilet;
- 24/7 toegankelijk;
- Beveiligd;
- WiFi;
- Gedeelde vergaderruimte;
- Restaurant en gedeelde keuken (onbemand).

Kantoorruimte:
- Airconditioning;
- Kabelgoten;
- Lift;
- Verwarming;
- Pantry;
- Kamerindeling;
- Toilet;
- WiFi;
- Glasvezel;
- Gemeubileerd en gedeelde kantoorruimte.

BEREIKBAARHEID:
Vanaf het World Fashion Centre is het 2 minuten rijden naar de ringweg A10. Daarmee is het World Fashion Centre niet alleen met de auto ideaal gelegen maar dankzij het naastgelegen station Lelylaan heeft het ook uitstekende verbindingen per trein, tram, bus en metro. Schiphol Airport ligt op slechts 7 minuten afstand en het stadscentrum
op slechts 10 minuten fietsen.

Per auto:
Het World Fashion Centre is binnen 2 minuten direct bereikbaar via de A10, waardoor de meeste locaties in Amsterdam in 15 minuten te bereiken zijn.

Per openbaar vervoer:
Het World Fashion Centre is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Station Lelylaan is op 3 minuten loopafstand gelegen die dient als vervoersknooppunt voor de trein, metro, tram en bus.
Back to overview