Overschiestraat 176

1062 XK Amsterdam

Details

Address Overschiestraat 176
1062 XK Amsterdam
Rental price € 120 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Surface 1.390 m²
Units from 1.390 m²
Main destination Kantoorruimte
Location Kantorenpark
Highway op minder dan 500 m
Construction year 1988

Description

OBJECT:
Het bedrijfsgebouw bestaat in totaal over ca. 4.090 m² kantoor-/bedrijfsruimte verdeeld over twee bouwlagen, waarvan het grootste gedeelte bestaat uit kantoorruimte. Per 1 januari 2024 komt er circa 1.390 m² kantoorruimte en circa 230 m² bedrijfsruimte gelegen op de begane grond voor verhuur beschikbaar. Bij de beschikbare ruimte behoren tevens
30 parkeerplaatsen op het parkeerterrein.

Amsterdam-West is een levendig stadsdeel gekenmerkt door bedrijvigheid. Er zijn ruim 2.250 bedrijven gevestigd waar ongeveer 30.000 mensen werken. Het belangrijkste modecluster van Amsterdam ligt ook in het stadsdeel. Het World Fashion Centre aan het Koningin Wilhelminaplein biedt ruimte aan een paar honderd kleding bedrijven.

Het gebied is momenteel sterk in ontwikkeling. Door de gunstige locatie en goede bereikbaarheid via de A10, A4, spoorweg en (snel)trams, is het een ideale vestigingsplaats voor verschillende soorten bedrijven.

OPPERVLAKTE:
Per 1 januari 2024 komt er circa 1.390 m² kantoorruimte en circa 230 m² bedrijfsruimte voor verhuur beschikbaar, verdeeld als volgt:
Begane grond: ca. 1.390 m² v.v.o. kantoorruimte
Begane grond: ca. 230 m² v.v.o. bedrijfsruimte

PARKEREN
Het gebouw beschikt over voldoende parkeerplaatsen gelegen op het afgesloten parkeerterrein. Bij de beschikbare ruimte behoren 30 parkeerplaatsen.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: € 120,- per m² v.v.o. per jaar;
Bedrijfsruimte: € 75,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 950,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
€ 35,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

HUURTERMIJN:
2,5 jaar.

BEREIKBAARHEID:
Het kantoorgebouw kent een uitstekende bereikbaarheid zowel per auto als met het openbaar vervoer.

Per auto:
Het gebouw is goed bereikbaar door haar ligging aan de A10. Schiphol bereik je al in minder dan 15 minuten rijden. Vanaf de A10 zijn rijksweg A4 (Amsterdam - Maastricht) en A9 (Amstelveen - Alkmaar) binnen enkele autominuten te bereiken. Er is een parkeerterrein gelegen bij het kantoorgebouw.

Per openbaar vervoer:
Je bereikt het gebouw gemakkelijk via metrostation Henk Sneevlietweg, welke op 1 minuut lopen ligt. Vanaf hier ben je zo op Amsterdam Zuid, WTC, RAI, Duivendrecht en Bijlmer. Binnen 10 minuten ben je op Amsterdam Centraal.
Back to overview