Paasheuvelweg 20

1105 BJ Amsterdam

Details

Address Paasheuvelweg 20
1105 BJ Amsterdam
Rental price € 85 per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Surface 350 m²
Units from 350 m²
Main destination Bedrijfsruimte
Location Bedrijventerrein
Highway op 500 m tot 1000 m
Construction year 2001
Energy label B

Description

OBJECT
Het representatieve, vrijstaande kantoorgebouw gelegen aan de Paasheuvelweg 20 te Amsterdam Zuidoost bevindt zich op het kantorenpark ‘Amsterdam Life Science District’ (voorheen Amstel III) in Amsterdam-Zuidoost. Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit 3.778 m² v.v.o. kantoorruimte en heeft een L-vormige voetprint, met een kern voorzien van twee liften, een trappenhuis en een toiletgroep per verdieping in het midden. De situatie maakt dat er per verdieping twee separate units zijn (circa 360 m² v.v.o. – 390 m² v.v.o. per unit).

Amsterdam Zuidoost is uitgegroeid tot één van de meest populaire vestigingslocaties in de Amsterdamse regio. In de directe nabijheid zijn grote bedrijven gevestigd zoals ‘Sanofi, UniQure, Wacker Biotech, Lumicks’ .

LOCATIE - AMSTERDAM LIFE SCIENCE DISTRICT
Het kantoorgebouw is gelegen aan de zuidkant van het ‘Amsterdam Life Science District‘ (voorheen Amstel III). Dit gebied, tegenover het VUmc ziekenhuis AMC, is de afgelopen jaren getransformeerd naar een levendige woon & werk omgeving mede vanwege de komst van appartementen, laboratoria & kantoren, sportscholen, supermarkten en horeca. Amsterdam Life Science District is een groot gebied langs het spoor tussen de Johan Cruijff ArenA en het Amsterdam UMC - Locatie AMC.

Het metro- en treinstation Holendrecht heeft een directe verbinding naar grote Nederlandse steden en Schiphol Airport. Met de metro ben je binnen circa 15 minuten in het stadscentrum van Amsterdam. Tot 2027 worden in het gebied nog zo’n 5.000 woningen gebouwd. Hier horen ook toegankelijke openbare voorzieningen bij. Zo komen er winkels, nieuwe fietsroutes en wandelpaden, meer groen en ruimte voor sport en recreatie.

BESCHIKBAARHEID
Voor verhuur komt er circa 350 m² v.v.o. bedrijfsruimte (bedrijfshal/ magazijn) en ca. 362 m² kantoorruimte beschikbaar, welke als volgt in het gebouw is verdeeld:
Begane grond: ca. 350 m² v.v.o. bedrijfsruimte - beschikbaar per 1 juni 2024
Begane grond: ca. 362 m² v.v.o. kantoorruimte - beschikbaar per 1 juni 2024

PARKEREN
Op het naastgelegen afgesloten parkeerterrein geldt een parkeernorm van circa 1:55 m² v.v.o. gehuurde kantoorruimte.

HUURPRIJZEN
Bedrijfsruimte: € 85,- per m² v.v.o. per jaar;
Kantoorruimte: € 190,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 2.000,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
€ 50,- per m² v.v.o per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Huurperiode:
5 jaar + 5 jaar verlengingsmogelijkheid.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het exacte opleverniveau zal nader worden afgestemd.

ENERGIELABEL
Het bedrijfsgebouw heeft energielabel B.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw kent een uitstekende bereikbaarheid met zowel het eigen vervoer alsmede openbaar vervoer.
Per auto:
De bereikbaarheid met de auto is optimaal door de centrale ligging, tussen de knooppunt A1 (Amsterdam - Amersfoort), A2 (Amsterdam - Utrecht), A9 (Haarlem - Amsterdam Zuidoost) en de A10 (ringweg Amsterdam).

Per openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens goed bereikbaar. Op enkele minuten loopafstand is het trein- en metrostation Holendrecht te bereiken. Vanaf hier rijden er sprinters tussen Uitgeest - Rotterdam Centraal en Uitgeest - Rhenen. Dit station heeft een directe verbinding met NS-stations Amsterdam Bijlmer en Amsterdam
Centraal station.

Metro:
Metrolijnen 50 (Amsterdam Isolatorweg – NS station Amsterdam Zuid – Gein) en 54 (NS station Amsterdam Centraal – Gein) passeren iedere 8 minuten in beide richtingen.

Bus:
Bij station Holendrecht bevindt zich tevens een busstation voor diverse stads- en streekbussen.

Photo's

Back to overview