Aarding Thermal Acoustics B.V. vestigt zich aan de Elspeterweg te Nunspeet

dinsdag 11 juni 2024

Aarding Thermal Acoustics B.V. (onderdeel van het Amerikaans beursgenoteerde CECO Environmental) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Elspeterweg 22 te Nunspeet. De huurovereenkomst omvat circa 1.523 m² v.v.o. kantoorruimte alsmede 35 parkeerplaatsen verdeeld over het buitenterrein en de parkeerkelder.

Aarding Thermal Acoustics B.V. is een toonaangevende wereldwijde leverancier van geluid- en emissiereductie systemen voor energiecentrales, petrochemische industrie en overige industriele toepassingen. Voor meer informatie zie www.cecoenviro.com.

Het representatieve kantoorgebouw aan de Elspeterweg 22 heeft een totaal vloeroppervlak van circa 5.802 m² v.v.o. kantoorruimte en is gelegen op een prachtige bosrijke locatie aan de doorgaande weg, op loopafstand van het NS-station en op enkele minuten rijden van de Rijksweg A28.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. De belangen van de huurder werden behartigd door Cushman & Wakefield.

Terug naar overzicht