Actacom, Missing Piece & TSH vestigen zich aan de Regulierenring te Bunnik

donderdag 9 februari 2023

Actacom, Missing Piece en TSH bundelden de krachten en hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Regulierenring 18 te Bunnik. De overeenkomst omvat circa 1.497 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping van bovengenoemd object alsmede 30 parkeerplaatsen.

Actacom: Al 30 jaar dé veelzijdige ICT-specialist die actief is binnen het primair onderwijs, het voortgezet onderwijs, MKB, overheidsinstellingen en bibliotheken. Zij verzorgen zowel innovatieve clouddiensten als bandbreedte-technologie en storage en systeem/serverbeheer. Actacom is gespecialiseerd in het beveiligen van bedrade en draadloze netwerken en in het efficiënt beheren van bedrade en draadloze netwerken.

Missing Piece: Van het ontzorgen van financiële en zakelijke dienstverleners op het gebied van ICT heeft Missing Piece in de afgelopen 15 jaar haar vak gemaakt. Als trusted cloud adviseur zorgt zij voor de veiligheid, continuïteit en beschikbaarheid van ICT-systemen; 7 dagen per week, 24 uur per dag, wereldwijd. Missing Piece is betrokken, betrouwbaar en innovatief door focus te hebben op uw branche, conceptueel mee te denken in het realiseren van cloud werkplekken en slagvaardig te werk te gaan voor haar klanten. Missing Piece komt oorspronkelijk uit Wijk bij Duurstede en kijkt er naar uit zich te gaan vestigen in Bunnik deze zomer.

TSH: Wij moedigen samenwerking en ondernemerschap aan om onze onderlinge bedrijfsstrategie en Operational Excellence te stimuleren. Met best practices en de uitwisseling van knowhow, expertise en ervaring laten we niet alleen onze bedrijven groeien, maar ook het talent en de vaardigheden van alle betrokkenen. Of het nu gaat om leiderschap, (nieuwe) technologie, marketing, operations, human resources of finance, op alle gebieden zijn wij er om hen te ondersteunen bij de succesvolle ontwikkeling van hun bedrijf.

De belangen van Actacom , Missing Piece en TSH werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. De belangen van de vertrekkend huurder BAM zijn behartigd door Spring Real Estate.

TREC Development Services (TDS) is aangesteld als projectmanager en zal de gehele in- en verbouw namens de huurders begeleiden.

Terug naar overzicht