Amberscript B.V. huurt kantoorruimte aan de Keizersgracht 209 te Amsterdam

dinsdag 30 november 2021

Amberscript B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw ‘De Hoop’ gelegen aan de Keizersgracht 209 in Amsterdam. De overeenkomst omvat circa 523 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over het souterrain, het achterhuis en de vierde verdieping van het kantoorgebouw.

Het unieke object is gelegen aan de prestigieuze grachten van Amsterdam en beschikt over een souterrain, beletage, eerste, tweede, derde en vierde verdieping, alsmede een ruim achter-/koetshuis, gesitueerd in de achtertuin, welke tegenwoordig tevens dient als volwaardige kantoorruimte. Het kantoorgebouw ‘De Hoop’ ligt in het gebied De 9 straatjes aan de kant van de goed te bereiken Raadhuisstraat.

Amberscript streeft ernaar om taal voor iedereen wereldwijd toegankelijk te maken. Het bedrijf combineert industrie-specifieke AI-spraakherkenningsengines met de inzet van transcribenten en professionele ondertitelaars. Door deze combinatie produceert Amberscript ondertitels met de hoogste nauwkeurigheid die bovendien acht keer sneller worden geleverd dan via traditionele, handmatige methoden.

De belangen van de verhuurder zijn, gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst, behartigd door TREC. De belangen van de huurder zijn behartigd door Savills.

Terug naar overzicht