AREP Accountants & Belastingsadviseurs huurt kantoorruimte in Nieuwegein

vrijdag 26 februari 2021

TREC heeft namens SynVest Dutch RealEstate I B.V., de eigenaar van het kantoorgebouw gelegen aan de Iepenhoeve 7a te Nieuwegein, een huurovereenkomst gesloten met AREP Accountants & Belastingadviseurs B.V. De overeenkomst omvat in totaal circa 748 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping van het object, alsmede veertien parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein/parkeergarage. Met de komst van AREP Accountants is het object volledig verhuurd. Het hoogwaardige kantoorgebouw ligt in de wijk Blokhoeve in het noorden van Nieuwegein, tegen Utrecht.

AREP Accountants verzorgt voor haar klanten accountantscontroles, beoordelings- en samenstelopdrachten. Daarnaast voorziet zij haar klanten van financiële adviezen en begeeft zij zich op het terrein van fiscale dienstverlening. AREP richt zich op een duurzame en plezierige samenwerking met haar cliënten. AREP Accountants heeft vestigingen in Nieuwegein, Amsterdam en Barendrecht.

De belangen van de verhuurder zijn gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in nauwe samenwerking met de Intercity Real Estate Manangement, welke het beheer namens de eigenaar uitvoert.

TREC Development Services heeft namens AREP Accountants de opdracht gekregen om het gehuurde in te bouwen.

Terug naar overzicht