Axxor Holding B.V. vestigt zich aan de Lingenstraat 4 te Zwolle

maandag 24 april 2023

Axxor Holding B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het multifunctionele bedrijfspand gelegen aan de Lingestraat 4 te Zwolle. De overeenkomst omvat in totaal circa 10.702 m² v.v.o., bestaande uit circa 9.260 m² v.v.o. bedrijfsruimte, circa 1.442 m² v.v.o. kantoorruimte alsmede 50 parkeerplaatsen op het parkeerterrein van het bovengenoemd bedrijfsobject.

Axxor is één van de toonaangevende bedrijven in de productie van papieren honingraat. De productie vindt plaats in Europa (Nederland en Polen) en Amerika (Danville) in eigen beheer ontwikkelde state-of-the-art productielijnen. Hierdoor zijn ze in staat om kleine tot zeer grote volumes te leveren in een constant zeer hoge kwaliteit en tegen een uitstekende prijs met 100% bedrijfscontinuïteit.

De verhuurder is Cabot Properties (opgericht in 1986), een in Boston (VS) gevestigde private equity vastgoedinvesteringsmaatschappij en een toonaangevende investeerder, ontwikkelaar en exploitant van industrieel vastgoed.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met CBRE.

Terug naar overzicht