Bosman GGZ B.V. huurt kantoorruimte in Zen Building te Utrecht

woensdag 5 oktober 2022

Bosman GGZ B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw Zen Building gelegen aan de Newtonlaan 115 te Utrecht. De overeenkomst omvat in totaal circa 786 m² v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de 3e verdieping van bovengenoemd kantoorgebouw alsmede 9 parkeerplaatsen gelegen in de kelder.

ZEN Building is een eigenwijs gebouw dat middenin het kantorenpark Rijnsweerd aan de oostzijde van Utrecht ligt: een geliefde plek voor maatschappelijke organisaties, (semi-) overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Waar het gebouw reeds beschikte over energielabel A en bemande receptiediensten, is het recent ook geüpgraded met een nieuwe overdekte fietsenstalling, douchefaciliteiten, buitenterras, Wundermart supermarkt en een vernieuwd entreegebied. Na de transactie met Bosman GGZ is alleen de 4e verdieping van ca. 1.040 m² v.v.o. nog beschikbaar voor de verhuur.

Dokter Bosman is uitgegroeid tot een gezond en levendig bedrijf in de geestelijke gezondheidszorg met meer dan 350 mensen die zich dagelijks inzetten om zoveel mogelijk mensen verder te helpen in hun leven. Bij Dokter Bosman gaat de psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van de geestelijke gezondheidzorg van hun cliënten. Het grootste verschil met andere organisaties zit ‘m niet in de cliënten of hun problematiek, maar de oplossing die ze de mensen bieden. Geen gewone zorg, maar maatwerk.

TREC is als verhuurmakelaar in collegiale samenwerking met Alberts & Muus verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze huurtransactie. BNP Paribas Real Estate is namens de eigenaar als (gedelegeerd) asset manager verantwoordelijk voor de Phoenix portefeuille, waar Zen Building onderdeel vanuit maakt. De belangen van Bosman GGZ B.V. worden behartigd door Schoeman tenant consultants.

Terug naar overzicht