Cedar B.V. huurt kantoorruimte in Transpolis in Hoofddorp

donderdag 9 juni 2022

Cedar B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in kantoorgebouw Transpolis gelegen aan de Polarisavenue 1-101 te Hoofddorp. De kantoorruimte is circa 862 m² v.v.o. en bevindt zich op de vierde verdieping in Transpolis. Ook huurt Cedar B.V. 20 parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein.

Transpolis beschikt over diverse faciliteiten, zoals een full-service receptie, een huismeester, bedrijfsrestaurant met terras, vergaderruimten, auditorium, deelfietsen en een eigen shuttle service van en naar het NS-station Hoofddorp. De entree en het buitenterrein van Transpolis zijn recent gerenoveerd. Transpolis zal volledig verduurzaamd worden en zal, na de beoogde werkzaamheden, energielabel A en BREEAM EXCELLENT & WELL GOLD certificering behalen. Dit waren de voornaamste redenen voor Cedar B.V. om voor dit opvallende kantoorgebouw te kiezen.

Cedar, oftewel Centrum voor Dienstverlening Auteurs- en aanverwante Rechten, is een gespecialiseerd dienstencentrum voor auteursrechtorganisaties. Zij maken zich sterk voor het belang van auteursrechthebbenden. Cedar zorgt ervoor dat de bij haar aangesloten auteursrechtorganisaties op een optimale manier de belangen van hun rechthebbenden kunnen waarborgen door het aanbieden van een passende bedrijfsmatige en efficiënte dienstverlening en service.

De belangen van eigenaar en asset manager Unifore werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Colliers. De belangen van de huurder zijn behartigd door Rockstone B.V.

Terug naar overzicht