Crayon B.V. vestigt zich in ‘The Yard’ gelegen aan de Karspeldreef 8

dinsdag 18 juli 2023

Crayon B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw ‘The Yard’ gelegen aan de Karspeldreef 8 te Amsterdam. De overeenkomst omvat circa 604 m² v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de 8e verdieping alsmede 10 parkeerplaatsen gelegen op het afgesloten parkeerterrein.

Het vrijstaande kantoorgebouw ‘The Yard’ is centraal gelegen en biedt vele mogelijkheden zoals een trendy restaurant, gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby waar je heerlijk kunt werken. Voor verhuur is er circa 1.128 m² v.v.o. hoogwaardige kantoorruimte per direct beschikbaar verdeeld over de 6e en 7e verdieping.

Crayon B.V. is een wereldwijd IT consultancy en onafhankelijk van software publishers. Zij helpen klanten bij het kiezen van de beste oplossingen om kosten te besparen en groei te stimuleren door het bieden van innovatieve oplossingen met behulp van software, cloud toepassingen, data en AI.  

De belangen van de eigenaar Merin, werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Terug naar overzicht