Crocodile Agency B.V. vestigt zich aan de Herengracht 338 te Amsterdam

maandag 10 oktober 2022

Crocodile Agency B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten in het monumentale grachtenpand gelegen aan de Herengracht 338 te Amsterdam. De overeenkomst omvat in totaal circa 209 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van bovengenoemd object. 

Het monumentale kantoorgebouw is omstreeks 1618 gebouwd en bevindt zich midden in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is voorzien van karakteristieke elementen en een marmeren vloer op de begane grond. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een groene tuin, waar de huurders van het gebouw gebruik van kunnen maken.

Crocodile Agency matcht merken aan beroemdheden, en andersom. Hun missie is om beide te laten shinen: met een solide strategie, een goed concept, complete campagne, productie of voorpaginanieuws. Met hun ijzersterke netwerk van merken en artiesten krijgen ze altijd de juiste mensen aan tafel en creëren ze campagnes die blijven hangen. Het bedrijf werkt onder andere nauw samen met gerenommeerde bedrijven en influencers. Crocodile Agency is een one-stop-shop gebouwd door liefhebbers van digitale cultuur. 

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

Terug naar overzicht