Diversey vestigt nieuw hoofdkantoor in De Corridor 4 te Breukelen

maandag 26 februari 2024

Diversey Europe | a Solenis company vestigt haar nieuwe hoofdkantoor 4.500 m² in Breukelen. Vanwege vernieuwing van haar kantoor en R&D activiteiten heeft Diversey Europe | A Solenis Company een nieuwe locatie aangehuurd aan de Corridor 4 te Breukelen.

In nauwe samenwerking met verhuurder Kavie v.o.f., eigendom van Zadelhoff Beheer en Maarsen Groep, wordt het gebouw volledig gerenoveerd, verduurzaamd.

Het nieuwe hoofdkantoor zal gaan dienen als experience center voor klanten maar vooral ook als vergader, ontmoeting en inspirerende werklocatie in combinatie met een inpandig state of the art R&D center.

Na een lange zoektocht is gekozen voor deze locatie door de gunstige ligging centraal in Nederland en de nabijheid van een NS station, daarnaast biedt de gebouwopzet de mogelijkheid om de kantoor en R&D activiteiten te combineren onder één dak, een lang gekoesterde wens welke later dit jaar werkelijkheid zal worden op deze locatie.

Diversey Europe | A Solenis Company is in haar zoektocht tot aanhuur geadviseerd door Bright Real Estate Advisors. Verhuurder Kavie v.o.f. is bijgestaan door TREC. Stone Projects is aangesteld voor het projectmanagement en CBRE Nederland is verantwoordelijk voor het Interieur Design.

Terug naar overzicht