Dutch Qargo vestigt zich in kantoorgebouw ‘Columbus’

donderdag 8 juni 2023

Dutch Qargo B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw ‘Columbus’ gelegen aan de Folkstoneweg 8 te Schiphol. De overeenkomst omvat circa 197,3 m² v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de begane grond alsmede 10 parkeerplaatsen gelegen op het aangrenzende parkeerterrein.

Dutch Qargo is een onafhankelijke expediteur, voornamelijk gericht op luchtvracht. Dutch Qargo heeft een lange en succesvolle staat van dienst in de logistieke dienstverlening en is werkzaam voor diverse gerenommeerde wereldwijde opererende logistieke bedrijven. De locatie van het kantoorgebouw Columbus, midden in het logistieke gebied ‘Schiphol Cargo World’, sluit hierbij perfect aan.

Columbus is het enige multi-tenant kantoorgebouw in ‘Schiphol Cargo World' en daarmee uniek. Het gebouw beschikt over een markante architectuur en een gevarieerde mix van huurders uit allerlei branches. In Columbus is het mogelijk om kantoorruimtes te huren vanaf circa 35 m² v.v.o. Ideaal voor startende ondernemers, maar ook geschikt voor huurders die tijdelijk wat extra ruimte en flexibiliteit nodig hebben.

De belangen van de eigenaar Schiphol Real Estate, werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Savills.

Terug naar overzicht