Exertis Enterprise NL B.V. huurt kantoorruimte in The Red Office

woensdag 29 maart 2023

Exertis Enterprise NL B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw ‘The Red Office’ gelegen aan de Wegalaan 30-46 te Hoofddorp. De overeenkomst omvat circa 200 m² v.v.o. kantoorruimte alsmede 6 parkeerplaatsen gelegen op het afgesloten parkeerterrein behorende bij bovengenoemd kantoorgebouw.

The Red Office bevindt zich in het kantorenpark Beukenhorst Oost, aan de zuidoostkant van Hoofddorp. Het gebouw is in 2017 in samenwerking met Jan de Bouvries gerenoveerd en kenmerkt zich door de opvallende kleur en de uitstekende bereikbaarheid.

Exertis Enterprise is een toonaangevende IT-distributeur die gespecialiseerd is op het gebied van Enterprise servers, storage, netwerk en security oplossingen. Exertis Enterprise heeft meerdere vestigingen verdeeld over heel Europa met daarbij warehouses gevestigd in Nederland en de UK.

Expertis Enterprise NL kijkt enorm uit naar deze nieuwe stap om zich te vestigen in ‘The Red Office’ te Hoofddorp, dat hen de mogelijkheid geeft om verder te groeien binnen de Nederlandse markt.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

Terug naar overzicht