Inogen Europe B.V. huurt kantoorruimte aan Rijnzathe 7 te De Meern

donderdag 2 maart 2023

Inogen Europe B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Urban Interest Vastgoed B.V. voor het kantoorgebouw gelegen aan Rijnzathe 7 te De Meern. Het gehuurde bestaat in totaal uit circa 346 m² v.v.o. kantoorruimte, gesitueerd op de 2e verdieping en 8 parkeerplaatsen gelegen op het bijbehorende parkeerterrein. Het kantoorgebouw is recent gerenoveerd waardoor het gebouw een zeer moderne uitstraling heeft gekregen. Met de verhuur aan Inogen Europe is het kantoorgebouw volledig verhuurd.

Al meer dan twintig jaar is Inogen meer dan alleen een (markt)leider in de ademhalingsindustrie. De lijn van Inogen van draagbare zuurstofconcentrators (POC's) is een vertrouwde oplossing die wereldwijd door meer dan een miljoen patiënten wordt gebruikt welke afhankelijk zijn van dit product wat hun leven flexibeler en gemakkelijker maakt. De draagbare zuurstofsystemen van Inogen zijn ontworpen om omgevingslucht te filteren en om zuurstof van medische kwaliteit te leveren om patiënten de gemoedsrust te geven wanneer men buiten huis is, weg van de zuurstof concentrator.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. De belangen van Inogen Europe B.V. werden behartigd door CBRE.

Terug naar overzicht