InTWO Netherlands B.V. huurt kantoorruimte in Transpolis te Hoofddorp

woensdag 21 september 2022

InTWO Netherlands B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in kantoorgebouw Transpolis gelegen aan de Polarisavenue 1-101 te Hoofddorp. De overeenkomst omvat in totaal circa 348 m² v.v.o. kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen gelegen op het afgesloten parkeerterrein.

Transpolis beschikt over diverse faciliteiten, zoals een full-service receptie, een huismeester, bedrijfsrestaurant met terras, vergaderruimten + auditorium, deelfietsen en een eigen shuttle service van en naar het NS-station Hoofddorp. De entree en het buitenterrein zijn recent gerenoveerd. Verder zal het kantoorgebouw volledig verduurzaamd worden en zal, na de beoogde werkzaamheden, energielabel A en BREEAM EXCELLENT & WELL GOLD certificering behalen.

InTWO Netherlands B.V. is een wereldwijd toonaangevende full-service provider voor Microsoft-cloudoplossingen. Al 25 jaar lang helpt InTWO organisaties om meer te bereiken met cloudtechnologie. InTWO is een gecertificeerde partner voor het werken met Microsoft-cloud: Azure, Dynamics 365, Modern Workplace, Data, Analytics & AI, en Cybersecurity.

De belangen van de eigenaar en asset manager Unifore werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Colliers. De belangen van de huurder zijn behartigd door Solved B.V.

Terug naar overzicht