Kantoorruimte aan de Herengracht 184 te Amsterdam volledig verhuurd

maandag 13 juni 2022

ClearBlue Markets heeft een huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Herengracht 184 te Amsterdam. De overeenkomst omvat circa 144 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van bovengenoemd kantoorgebouw. Door de komst van ClearBlue Markets is het kantoorgebouw volledig verhuurd. 

ClearBlue Markets is een gespecialiseerd bedrijf in de Co2 markt. Het team is gespecialiseerd op Klimaat verandering & bedrijfsvoering duurzaamheid, met meer dan 100 jaar ervaring, die sinds hun oprichting met het Kyoto-protocol en het EU-emissiehandelssysteem hebben gewerkt. 

ClearBlue biedt klimaatschappelijke oplossingen aan en maakt gebruik van hun uitgebreide ervaring in capaciteitsopbouw, handel in emissierechten, compensaties, gestructureerde deals, RNG en emissieadvies. De missie van ClearBlue Markets B.V. is om waarde te optimaliseren in de CO2-waarde en posities van hun klanten. Bij ClearBlue Markets bieden ze effectieve oplossingen die specifiek zijn toegesneden op het beheren en optimaliseren van de opkomende wetgeving voor carbon policy.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. 

TREC Development Services B.V. zal de kantoorruimte geheel naar wens van de nieuwe huurder verbouwen.

Terug naar overzicht