Nieuwe huurder op de Winthontlaan 1 te Utrecht!

woensdag 26 juni 2024

OneXillium heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw 'W1' gelegen aan de Winthontlaan 1 te Utrecht. De overeenkomst omvat circa 895 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping. 

OneXillium is dé partner voor het veilig inrichten van digitale processen en streeft ernaar om de veiligste- en gebruiksvriendelijkste oplossingen aan te bieden. Het bedrijf combineert daartoe de kennis van de krachtigste oplossingen die momenteel door multinationals worden gebruikt met persoonlijke, op maat toegesneden ondersteuning voor grote en middelgrote ondernemingen. OneXillium deed onlangs nog twee acquisities en zet daarmee sterke groeiambities kracht bij.

W1 biedt een ideale setting voor gezond en duurzaam werken. Met uitgebreide faciliteiten stelt dit gebouw werknemers in staat om optimaal te presteren. Toonaangevende huurders zoals Rabobank, Worldline, De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen en Leeuwendaal maken dagelijks gebruik van de voorzieningen van W1. Gelegen langs de A12, is de bereikbaarheid uitstekend. Met het BREEAM Very Good certificaat en Energielabel A is W1 een bewezen duurzame keuze voor bedrijven

De belangen van de huurder OneXillium werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. Verhuurder, Dutch Property Company Vermeer 1 B.V., werd geadviseerd door Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. in collegiale samenwerking met CBRE.

Terug naar overzicht