NVLF vestigt zich in het kantoorgebouw 'The Lobby' in Woerden

woensdag 26 juni 2024

De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw ‘The Lobby’ gelegen aan de Pelmolenlaan 1 te Woerden. De overeenkomst omvat circa 330 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping alsmede 5 parkeerplaatsen. The Lobby bevindt zich in de directe nabijheid van het aantrekkelijke centrum van Woerden en is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij rijksweg A12 en het op loopafstand gelegen NS-station.

De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie is al bijna honderd jaar dé beroepsvereniging van en voor logopedisten in Nederland. NVLF behartigd de belangen van alle ruim 6.500 leden die zijn aangesloten. Dit zijn logopedisten met of in dienst van een eigen praktijk en logopedisten in het onderwijs en de gezondheidszorg.

De belangen van de eigenaar Woerden Pelmolenlaan 1 B.V. werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC. De Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie werden geadviseerd door Spring Real Estate.

Terug naar overzicht