Score Utica vestigt zich in 'DE RUIMTE' gelegen aan de Zonnebaan 1, Utrecht

dinsdag 17 oktober 2023

Score Utica heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het gerenoveerde kantoorgebouw 'DE RUIMTE' gelegen aan de Zonnebaan 1 te Utrecht. De overeenkomst omvat circa 1.000 m² v.v.o. kantoorruimte alsmede 30 parkeerplaatsen gelegen op het buitenterrein.

Dit kantoorgebouw stelt Score Utica in staat om haar twee huidige locaties te centraliseren in één gedeeld kantoor, wat een strategische stap is voor de groei van het bedrijf. Bovendien sluiten het moderne karakter en de technologische voorzieningen van 'DE RUIMTE' perfect aan op de behoeften van Score Utica, waardoor het een toekomstbestendige keuze is.

Score Utica levert cloud oplossingen voor telecom en IT en is een strategische partner van KPN en Microsoft technologie. Score Utica beheert met een team van 70 medewerkers bijna 32.000 werkplekken.

De belangen van de eigenaar Bridges Real Estate werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door Bright Real Estate Advisors in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. Huurder Score Utica werd geadviseerd door TREC.

Terug naar overzicht