Shionogi B.V. huurt kantoorruimte aan de Herengracht 464 te Amsterdam

maandag 20 december 2021

Shionogi B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het kantoorgebouw gelegen aan de Herengracht 464 in Amsterdam. De overeenkomst omvat circa 479 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de eerste verdieping, entresol, tweede en derde verdieping van het kantoorgebouw.

Op de hoek van de Herengracht en de Nieuwe Spiegelstraat in de grachtengordel van Amsterdam bevindt zich het compleet gerenoveerde kantoor Herengracht 464. Het object bevindt zich in de Gouden Bocht; het meest prestigieuze deel van de Herengracht in Amsterdam, kenmerkend door grote statige panden.

Shionogi B.V. (bekend als "Shionogi Europe") is het Europese hoofdkantoor van Shionogi & Co., Ltd, een toonaangevend wereldwijd onderzoeksgedreven farmaceutisch bedrijf gevestigd in Osaka, Japan. Sinds 1878 streven ze ernaar om de best mogelijke medicijnen te leveren om de gezondheid en het welzijn van de patiënten die ze bedienen te beschermen.

De belangen van de verhuurder zijn, gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst, behartigd door TREC in collegiale samenwerking met CBRE. De belangen van de huurder zijn behartigd door NL Real Estate.

Terug naar overzicht