Silver Flight huurt kantoorruimte in de GA Terminal te Schiphol

maandag 3 oktober 2022

Silver Flight B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten, in het meest opvallende kantoorgebouw op Schiphol, de General Aviation Terminal gevestigd aan de Thermiekstraat 10-106 te Schiphol-Oost. Hier grenzen de werkplekken letterlijk aan het platform waar alle privé- en businessjets landen en opstijgen. Dit bijzondere kantoorgebouw heeft een ongekende allure. De overeenkomst omvat in totaal uit circa 365,5 m² v.v.o. kantoorruimte alsmede 1 parkeerplaats gesitueerd in de parkeerkelder onder het gebouw. 

Silver Flight B.V. is een nieuwkomer private jet airline op de markt. Zij maken de privévluchten aangenamer, comfortabeler, duurzamer, eerlijker geprijsd en vooral efficiënter. Silver Flight maakt gebruik van de iconische Pilatus PC-12NGX, het groenste commerciële privévliegtuig van Europa. Het vliegtuig verbruikt 50% minder brandstof dan een willekeurige ander privéjet. Wereldklasse in zijn klasse! Beroemd om zijn zit- en bagageruimte, veelzijdigheid en stabiliteit, en zijn vermogen om niet alleen op betonnen landingsbanen te landen, maar ook op gras, zand en sneeuw. Silver Flight heeft als policy om alle CO2 uitstoot te compenseren.

De Real Estate business area van Schiphol Commercial creëert een zakelijke internationale toplocatie, waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Als proactieve gebiedsregisseur onderscheidt Schiphol Commercial Real Estate zich, omdat ze op maat gesneden, duurzame huisvesting biedt en tevens het openbaar gebied rondom het vastgoed zelf inricht. Verduurzaming van de vastgoedportefeuille en aandacht voor het welzijn van de huurders is daarbij een voortdurend proces. Zo creëert ze op Schiphol werkomgevingen die faciliteren, inspireren en verrassen. Meer informatie: www.schiphol.nl/realestate

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Savills.

Terug naar overzicht