Singel 373 te Amsterdam volledig verhuurd

woensdag 13 maart 2024

Eazegames B.V. heeft een huurovereenkomst afgesloten in het prestigieuze kantoorgebouw aan de Singel 373 te Amsterdam. Het kantoor bevindt zich op een voortreffelijke locatie, grenzend aan zowel de Spuistraat 373-375 als de Singel 320-324, in het hart van Amsterdam. De overeenkomst omvat in totaal circa 210 m² v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de 2e verdieping. Deze ruimte is voorzien van een hoogwaardig opleverniveau, inclusief een nette vloerafwerking met zowel hout als vloerbedekking, moderne glazen scheidingswanden, energiezuinige LED-verlichting, toiletgroepen, een pantry, stijlvolle houten 'wood up' room dividers en airconditioning units. Met de komst van Eazegames is het kantoorgebouw nu volledig verhuurd.

EazeGames is een gaming platform waar mensen hun favoriete spellen zoals Solitaire en Sudoku in een competitieve omgeving spelen voor echte geldprijzen. Met twaalf spellen en meer dan 3.000.000 spelers, is EazeGames het leukste skill-gaming platform van Europa.

Deze nieuwe locatie biedt Eazegames een strategisch voordeel vanwege de centrale ligging in het commerciële hart van Amsterdam. Met directe toegang tot belangrijke voorzieningen en een levendige omgeving, voldoet het aan de zakelijke behoeften van het bedrijf en biedt het een aantrekkelijke uitvalsbasis voor groei en ontwikkeling.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC.

Terug naar overzicht