SucceedIT huurt kantoorruimte aan het Spacelab 10 te Amersfoort

donderdag 18 augustus 2022

SucceedIT heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met de eigenaar, Zeeman Trust, in het representatieve kantoorgebouw gelegen aan het Spacelab 10 te Amersfoort. De overeenkomst omvat in totaal circa 353 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping alsmede 8 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein. 

TREC Develepment Services (TDS) heeft in opdracht van SucceedIT de gehele kantoorruimte naar wens verbouwd. Vanaf deze nieuwe locatie kan SucceedIT al haar opdrachtgevers weer optimaal faciliteren en ontvangen. 

SucceedIT digitaliseert en automatiseert bedrijfsprocessen met behulp van Microsoft Dynamics 365 Business Central en Eazystock voorraadoptimalisatie. De bedrijfsprocessen zijn de basis van het bedrijf en bepalen welke service je jouw klanten biedt, hoe winstgevend je bent en zeker niet te vergeten hoe leuk het werk is. SucceedIT wil de bedrijfsprocessen dan ook niet ingewikkelder maker dan nodig. Sterker nog waar mogelijk standaardiseren en automatiseren ze deze processen.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Molenbeek Makelaars.

Terug naar overzicht