Sungrow Benelux B.V. huurt kantoorruimte in De Henri

woensdag 4 januari 2023

Sungrow Benelux B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten in het markante kantoorgebouw ‘De Henri’ gevestigd aan de H.J.E. Wenckebachweg 210 te Amsterdam. De overeenkomst omvat in totaal circa 440 m² v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de begane grond van bovengenoemd gebouw. 'De Henri' beschikt onder andere over een bemande receptie en een koffiecorner in het entree gebied. Ten gevolge van de transactie met Sungrow Benelux is er op dit moment nog één kantoorunit van circa 799 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar.

Direct naast het kantoorgebouw ‘De Henri’ nadert de oplevering van de nieuwe kantoorontwikkeling ‘Orato’ welke eveneens in eigendom is van Zadelhoff. Orato omvat in totaal circa 12.000 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over 17 bouwlagen en komt per Q2 2023 beschikbaar.

Sungrow Power Supply Co., Ltd. ("Sungrow") is 's werelds meest bankable omvormermerk met wereldwijd meer dan 269 GW geïnstalleerd vermogen per 1 juni 2022. Sungrow werd in 1997 opgericht door professor Cao Renxian en is marktleider in onderzoek en ontwikkeling van zonne-omvormers. Het bedrijf heeft het grootste toegewijde R&D team in de industrie en een breed productportfolio van PV-omvormers, Hybride omvormers en opslagsystemen voor utility-scale, commerciële & industriële, en residentiële toepassingen. Daarnaast levert het bedrijf internationaal erkende drijvende PV-oplossingen, NEV driving oplossingen, EV charging oplossingen en duurzame waterstof productiesystemen. Met een sterke, 25-jarige, staat van dienst in de PV-industrie, voorzien Sungrow producten meer dan 150 landen wereldwijd van energie.

TREC is als verhuurmakelaar in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze huurtransactie. De belangen van Sungrow Benelux B.V. werden behartigd door Huurconsult.

Terug naar overzicht