TDS zoekt nieuwe medewerker: PROJECT MANAGER

vrijdag 3 mei 2024

Het bedrijf:
TREC Development Services B.V. (TDS) is een, snel groeiend projectmanagementbureau. TDS houdt zich bezig met het renoveren, moderniseren, herindelen en inrichten van kantoorruimten en bedrijfsruimten. In het proces wordt de klant zo veel als mogelijk ontzien en bewaakt TDS de afgesproken planning en het budget.

TDS is een onderdeel van TREC, een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van   commercieel onroerend goed, gevestigd in Amsterdam. Inmiddels heeft TREC een bewezen TREC record op het gebied van aanhuur, verhuur, aankoop en verkoop.

Met meerdere disciplines onder één dak, biedt TDS een absolute meerwaarde voor diverse vastgoed- en huisvestingsvraagstukken van huurders, beleggers, ontwikkelaars en/of financiers van commercieel vastgoed. De wens van de klant staat hierbij centraal.

De bedrijfsvoering van TDS kenmerkt zich met name door snelheid, kwaliteit, creativiteit, communicatie, enthousiasme en value for money, waar tevens hard gewerkt wordt en waar samenwerken en het teambelang belangrijke elementen zijn.

Om het bedrijf verder te laten groeien zijn wij per direct op zoek naar een Project Manager.

Werkzaamheden:
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

-      Het coördineren van de projecten en het contact onderhouden met opdrachtgevers en
       leveranciers; 
-      Calculeren van het werk;
-      Opmaken en afstemmen van offertes;
-      Plannen en coördineren van de uit te voeren werkzaamheden, waarbij het budget en  de planning nauwlettend in de gaten worden      gehouden.
-      Marketingactiviteiten zoals bijhouden van de website, social media, brochure, ed.;
-      Acquireren van nieuwe projecten.

Functie eisen:
Je kunt goed plannen en organiseren, vooruitdenken en het overzicht bewaken. Verder ben je communicatief vaardig, flexibel, stressbestendig creatief en commercieel.

Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau en beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Werkervaring in projectmanagement is een pré!

Wat kunnen wij jou bieden?
Een goed marktconform salaris, in verhouding tot ervaring en leeftijd. Een interessante baan binnen een leuk, jong en actief bedrijf. Enthousiaste collega’s en een fijne werkomgeving.

Mocht je interesse hebben stuur dan je motivatie en je CV naar marieke.flaes@trec.nl. of neem contact met ons op via 020-767 0330. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht