Bubbelkoning B.V. huurt kantoorruimte aan De Wel 20 te Hoevelaken

dinsdag 16 november 2021

TREC heeft, namens eigenaar M7 EREIP V Dutch PropCo 5 B.V., van het object gelegen aan De Wel 20 te Hoevelaken een huurovereenkomst gesloten met Bubbelkoning B.V. De overeenkomst omvat circa 707 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de begane grond van het kantoorgebouw alsmede 6 parkeerplaatsen.

De Wel 18-24 omvat een drietal representatieve en moderne kantoorgebouwen, allen voorzien van energielabel A, gelegen op een prominente zichtlocatie aan de rijksweg A1 nabij knooppunt Hoevelaken.

Bubbelkoning B.V. is de spa- en saunaspecialist van de Belenux. Ze beschikken over een groot assortiment jacuzzi’s en sauna’s en hebben diverse showrooms in Nederland en Belgie. De specialistische adviseurs van de Bubbelkoning kennen alle ins and outs en de eigen monteurs beschikken over specialistische kennis op het gebied van plaatsen en onderhoud.

De belangen van eigenaar vertegenwoordigd door M7 Real Estate Netherlands B.V. zijn, gedurende de totstandkoming van de huurovereenkomst, behartigd door TREC, in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting B.V. en MVGM Bedrijfsmakelaars.

Terug naar overzicht