TREC verhuurt kantoorruimte aan Flex4Medics in gebouw Frances te Amsterdam

donderdag 18 januari 2024

In het eerste kwartaal van 2024 verwelkomt Assetmanager DutchRE de nieuwe huurder Flex4Medics in het representatieve kantoorgebouw 'Frances’ gelegen aan de Pietersbergweg 291 te Amsterdam. De overeenkomst omvat circa 427 m² v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de 4e verdieping.

Bij de selectie van de nieuwe vestiging heeft Flex4Medics bewust voor de Amsterdam Health & Tech Campus - IQuarters gekozen, waarbij innovatie en duurzaamheid als belangrijke criteria worden gesteld. IQuarters biedt een innovatieve bedrijfsomgeving waar werk, vrije tijd en ontspanning naadloos samengaan. De huurders van IQuarters bestaan uit vooruitstrevende bedrijven uit de tech, healthcare & life sciences sector.De campus bestaat uit elf gebouwen in het Amsterdam Life Science District, met elk een eigen identiteit en unieke voorzieningen. 

Flex4Medics biedt flexibele behandelruimtes en spreekkamers ingericht met alle facetten die een medisch specialist nodig heeft. De ruimtes zijn variabel te huur en bieden flexibiliteit voor de zelfstandige medische professionals die in een compleet verzorgde ruimte hun cliënten willen ontvangen. De kantoorruimte en het IQuarters concept sluit dan ook perfect aan bij de bedrijfsactiviteiten en groeiambitie van Flex4Medics. 

De belangen van de eigenaar Trinity Vastgoed, werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door DutchRE en TREC. Flex4Medics werd in deze geadviseerd door Flatland RE. 

Terug naar overzicht