TREC zoekt nieuwe medewerker: ERVAREN VASTGOEDADVISEUR

dinsdag 23 april 2024

Het bedrijf:
TREC is een boetiek vastgoedadvies organisatie. Een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van commercieel onroerend goed, gevestigd in Amsterdam Zuid. TREC richt zich primair op het adviseren op het gebied van verhuur, aanhuur, projectmanagement, beheer, aankoop en verkoop.

Met meerdere disciplines onder één dak, biedt TREC een absolute meerwaarde voor diverse vastgoed- en huisvestingsvraagstukken van huurders, beleggers, ontwikkelaars en/of financiers van commercieel vastgoed. De wens van de klant staat hierbij centraal.

De bedrijfsvoering van TREC kenmerkt zich met name door snelheid, kwaliteit, creativiteit, communicatie, enthousiasme en value for money, waar tevens hard gewerkt wordt en waar samenwerken en het teambelang belangrijke elementen zijn.

Om het bedrijf verder te laten groeien zijn wij op zoek naar een ervaren vastgoedadviseur.

Werkzaamheden:
In jouw rol als commercieel vastgoed adviseur identificeer je kansen in de markt, ben je verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van acquisitietrajecten en heb je voortdurend aandacht voor kwaliteit.

Je voert uiteenlopende werkzaamheden uit op het gebied van aan- en verhuuractiviteiten, zowel zelfstandig als in teamverband. Je bent betrokken bij het schrijven van marketingadviezen, het marketen van objecten in de verhuur, het bijwonen van verhuurvergaderingen, het geven van aan- en verhuuradviezen etc. en bezichtigt met klanten de kantoor en bedrijfsgebouwen uit onze verhuurportefeuille.

Functie eisen:
- Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma, bij voorkeur in een vastgoed richting; 
- Je hebt ruime ervaring (minimaal 5 jaar) als aan- en verhuurmakelaar;
- Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je kan jezelf goed presenteren; 
- Je bent in staat zelfstandig dossiers af te handelen; 
- Je bent resultaatgericht en je bent iemand die zijn netwerk altijd goed onderhoudt; 
- Je hebt een goede beheersing van het gehele MS Office pakket; 
- Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat kunnen wij jou bieden?
Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien en ontwikkelen.

Mocht je interesse hebben stuur dan je motivatie en je CV naar marieke.flaes@trec.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht