Twee nieuwe huurders in het kantoor gelegen aan de Lange Dreef 11 te Vianen

donderdag 1 februari 2024

Select IT B.V. en Stichting Geboortezorg Academie hebben beide een huurovereenkomst afgesloten in het multi-tenant kantoorgebouw gelegen aan de Lange Dreef 11 te Vianen. Select IT B.V. tekende een overeenkomt voor de huur van circa 389 m² v.v.o. kantoorruimte en Stichting Geboortezorg Academie voor de huur van circa 314 m² v.v.o. kantoorruimte.

Het kantoorgebouw gelegen aan de Lange dreef 11 te Vianen ligt in het kantorenpark ‘La Palissade’ en biedt gebruikers door onder andere de campusachtige omgeving, de hoge kwaliteit van de gebouwen en de zichtbaarheid langs de A27 een uitstekend kantoor in de omgeving Vianen. 

Select IT biedt op maat gemaakte IT-oplossingen ongeacht of dit volledige cloud-based omgevingen of traditionele on-premise server installaties betreft.

De Geboortezorg Academie leidt de kraamzorgprofessionals op in heel Nederland. Door middel van nauwe samenwerkingen met alle ketenpartners binnen de Geboortezorg en een goede aansluiting op de beroepspraktijk is het onderwijs actueel en praktijkgericht.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van beide huurovereenkomsten behartigd door TREC.

Terug naar overzicht